Todays

bild 1 (27) bild 2 (27)

Okej jag använder typ sönder denna kimono men jag gillar den verkligen så mycket! Idag matchar jag den för att variera mig med en grå t-shirt ist för vit dock! haha & mina silvriga sandaler för första gången :}

Tisdag! Jobb står på schemat för min del. Har en sån där konstig mående dag då jag varken känner mig glad eller på dåligt humör, bara helt likgiltig och lätt illamående haha. Tänkte att jag ska försöka hinna köpa jordgubbar och lite fräsch frukt på vägen till jobbet, det brukar göra mig på strålande humör :}

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>