todays – inte min morgon

bild 2 (30) bild 3 (17) bild 1 (29)

Dagens stressiga 

Godmorgon! Kände direkt när jag vaknade att det inte va min morgon. Allt som har kunnat gått fel har gjort det. Hoppas det vänder under dagen för annars kommer det här bli en lååång dag med ett flertal svordomar.. Haha. & Jag har verkligen INGA kläder att ha på mig! Det är toppar jag främst saknar så jag tror jag måste gå på stan och köpa på mig några bastoppar & linnen efter jobbet. Det här funkar inte alls!

Hoppas ni har en bättre start på dagen! :}

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “todays – inte min morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>