Todays friday

bild 3 (1) bild 2 (1) bild 1 (1)

Dagens boll 

Godmorgon fredag! Idag var det inte lätt att komma upp och jag trodde aldrig jag skulle orka göra nått annat än att sitta och dricka kaffe med ögonen i kors framför nyhetsmorgon haha.. (Ska man inte bli piggare av järntabletterna?) Men jag trotsade mig själv & slarvfixade mig lite, drog på mig en kjol & – åh så sköööönt och svalt! Nu vill jag inte ha på mig nått annat under sommaren.

Förövrigt är det jobb för min del idag, borde va på strålande humör då jag är ledig i tre dagar efter idag, men tre av tjejerna på jobbet går på semester idag.. Jag är inte kvar när dom kommer tillbaka.. Alltså kommer vi inte jobba tillsammans på över ett år.. & Vissa kanske inte ens jobbar kvar när jag kommer tillbaka efter mammaledigheten.. Böl!! Ska försöka hålla hormonerna i styr och inte bli blödig på jobbet.. Men det är inte det lättaste haha! ;}

Ha en fin dag hörrni :}

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>