lugn kväll

bild (19)

I skrivande stund ligger jag här i sängen med min onda fot som verkligen inte är populär just nu, min favorit isglass som vi köpte hem ett helt paket av i förrgår – det är EN kvar. Haha! Illamåendet håller i sig och isglass är nått som gärna slinker ner endå so why not känner jag haha :} Datorn i knät och en liten bebis som sprattlar vilt i magen – han är så sjukt livlig nu för tiden, alla tider på dygnet. Konstigt att han bara ändrat rytmen såhär tycker jag, men mysigt för mig :} Känner mig, trots mina små våndor rätt så tillfreds med allt denna kväll.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>