torsdag

bild (11)

En av mina favorit outfits från förra sommaren då jag är sjukt trist klädd denna regniga torsdag. 

Så va regnet här, nått positivt är att jag sparar massa tid på morgonen eftersom det är helt lönlöst att fixa håret haha :} Förövrigt gör foten superont fortfarande, har googlat runt lite och inser att det kanske har med grav. att göra endå. Man kan ju få alla möjliga jäkla besvär av att vara gravid. Jag som va så nöjd över att kunna gå snabbt och smärtfritt igen då min foglossning blivit så mycket bättre på senaste tiden.. Så kommer detta ist, haha! JAJA.. Jag hoppas verkligen att det ger med sig iaf :}

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>