Helgen

bild (2)

Igår invigde jag min nya fina kimono från gina 

Midsommar igår och ännu en högtid man sitter nykter på, jul, min födelsedag, nyår, påsk, valborg.. Man börjar ju bli van, men man inser ju också hur länge man verkligen är gravid haha.. Men jag har inga problem med att va nykter, menar mest att det blir så påtagligt under dessa högtider när alla andra dricker. :} Jag hade iaf en jätte trevlig midsommar ute på landet hemma hos Madde & Simon mfl. Det vart femkamp, massa mat, sjukt mycket skratt & väääldigt sent för detta preggo. Så idag känner jag mig nog lika bakfull som alla andra tyvärr haha :}

bild 4 (1) bild 3 (1) bild 2 (1) bild 1 (1)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>