motivation

large (3)

Mycket inspo bilder nu.. Jag är inne i en period när jag verkligen knarkar inspo, mest för att jag känner mig sjukt trälig nu för tiden. Jag tycker det är superfint att vara gravid, men det är svårt att känna sig fin & tillfreds med sig själv när man knappt kan gå pga en fot som helt lagt av och som gör ont hela tiden, håret som kändes tjockare & finare än vanligt ett tag där har nu börjat bli sjukt bångstyrt och stripigt, sen är ju jag somsagt inte en av dom som endast får en kula, hela jag har svällt upp och jag känner mig oftast som en stor klump. En stor haltande klump alltså.. Att fly in i alla dessa inspo bilder och bli lite motiverad är därför något jag gör ofta. :}

Jag avskyr att inte trivas med mig själv, men är heller ingen som inte gör nått åt det, även om orken inte riktigt finns där alla gånger nu för tiden..  Men den kommande tiden, nu när jag faktiskt har tid, så tänkte jag ta tag i lite saker. Söka vård för foten först och främst – även fast det säkert inte finns nått att göra åt. Köpa nytt smink, boka franstid, tona håret, hoppas på sol så man får lite mer färg, försöka röra på mig så mycket jag kan trots foten, också försöka äta nyttigare. Såna saker får iaf mig att må bra, att känna sig fin på utsida & insida. :}

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>