vecka 32

 bild 1 (2)Min navel har blivit så uttöjd åt sidorna, då inser man verkligen hur bred och stor magen verkligen måste va haha :}

bild 2 (2)

Klumpmagen! Som skiftar väldigt i storlek beroende på dag & tid

Vecka 32 idag & måndagen började med en tid hos barnmorskan. Allt såg bra ut med allt vilket alltid är en sån lättnad! I appen denna vecka står det att magen växer snabbt & vikten ökar snabbare än någonsin, att man ska vila så ofta man kan & det sa barnmorskan till mig idag också. Jag får lätt lite dåligt samvete av att gå & lägga mig och sova en liten stund då man alltid har så mycket att göra.. Men nu när både appen & barnmorskan sa att man SKA vila mycket så la jag mig & sov direkt när jag kom hem igen haha! Jag är verkligen så trött. Men jag börjar inse att det är helt normalt att känna sig trött runt denna tid i graviditeten & att det inte är nått fel på mig som är så trött hela tiden. :}

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>