Saknar min gamla stil!

bild (21)    bild 4 (1)

bild 1 (8)bild 3 (2)

bild 2 (5)bild 5

How cute is this? Ett konto på instagram gör såna här get the items bilder, ovan är såna dom gjort med mina bilder.

Jag vet att man bara är gravid en kort tid av sitt liv, men herregud vad jag saknar min gamla pre-preg stil! Känner mig såååå tråkig klädmässigt och överlag nu för tiden. Ska bli så skönt att förhoppningsvis kunna ha mina vanliga kläder & stil i höst igen.. :} Bra sugen på att bränna gravidjeansen & alla lösa byxor på bål just nu..

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Saknar min gamla stil!

  1. varför behöll du barnet om du bara ska gnälla och inte verkar vara förberedd/acceptera att din kropp kommer att ändras under graviditeten?

    • men herregud, va glad att du inte är face to face med mig och mina hormoner nu lilla dam ;} haha! Man FÅR tycka att det är jobbigt stundvis, det är ingen dans på rosor att va gravid för alla & jag tror dom flesta saknar vanliga kläder.

    • Men herregud! Detta måste vara den mest korkade och patetiska kommentar någonsin! Hon skriver att hon saknar sina gamla kläder, det är väl inte så konstigt? Använd 2 plagg varje dag själv i 4 månader, så ska du se att man börjar sakna resten i garderoben… 😉

  2. Då är vi två boo kommer leva i mina trasiga jeans med snygga jackor till hela vintern om det så är -30 haha! Så mysigt att vara gravid, men ens garderob och normala kropp saknar man ju något så in i bomben. <3

    • Haha samma här! :’D Jaa så mysigt.. <3 Lite jobbigt när man är så klädgalna som vi är bara :'D haha <3

  3. Samma hääär! Jag har ju dessutom fött barn färdigt så jag tänker verkligen slänga ALLT som är mammavänligt, haha! Du har ju grym stil så jag tänker köra copy paste på alla de här collagen ovan! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>